2017.februárjában induló képzéseink

Ügyviteli ágazat

IRODAI TITKÁR OKJ 54 346 03

2 éves, érettségire épülő szakképzés
Alkalmas leszel számítógépes adatbeviteli feladatokat végezni, külső és belső kapcsolatteremtő, kapcsolattartást és kapcsolat lezárását szolgáló iratokat, leveleket, egyéb dokumentumokat készíteni, ügyviteli munkafolyamatokat szervezni és irányítani, feladatkörében önállóan PR tevékenységet végezni, ügyintézői feladatokat ellátni, szervezeten belüli és kívüli rendezvényeket, programokat szervezni magyar és idegen nyelven.
Jelentkezési lap:

Közlekedés, szállítmányozás és logisztika ágazat

LOGISZTIKAI ÉS SZÁLLÍTMÁNYOZÁSI ÜGYINTÉZŐ OKJ 54 841 11

2 éves, érettségire épülő szakképzés
Alkalmas leszel kiválasztani az áru továbbításához legalkalmasabb fuvarozási módot, szükség szerint megtervezni az útvonalat. Kapcsolatot tart a különböző közlekedési hatóságokkal, szervezetekkel. Elkészíti a szállítmányozási szerződés tervezetét. Kockázatot csökkent a kereskedelmi ügyletnek megfelelő szállítmánybiztosítási ajánlattal. Gondoskodik a különböző fuvarozók információkkal való ellátásáról. Részt vesz a különböző fuvareszköz-, illetve árukárok kivizsgálásában, intézi a kárügyeket. Ellenőrzi és kiadja a különböző fuvarokmányokat.
Jelentkezési lap:

Motto:
"... Így épül lassan a világ, ... sohasem ezer és tízezer esz- tendőre, de mindíg húszra, huszonötre, harmincra, az élő emberek vágya, reménye, kívánsága és igénye szerint."

(Remenyik Zsigmond)